Wij pakken het graag goed aan

1. Strategie

Tijdens een interactieve workshop, onder begeleiding van onze experts, wordt je bedrijf grondig onder de loep genomen. Aan de hand van een vragenlijst omtrent je onderneming, klanten en markt, krijgen we een duidelijk beeld van de huidige situatie en de toekomstvisie waarnaar je streeft. Vervolgens gaan we met alle verzamelde informatie aan de slag om een strategisch marketingplan met specifieke stappen op te zetten. Jouw feedback is daarbij heel belangrijk, we doen het tenslotte samen!

meer over strategie

2. Implementatie

Stap voor stap voeren we het strategische plan uit. Je branding wordt aangepakt en alle nodige marketingmaterialen worden verbeterd of ontwikkeld, zodat het totaalconcept klopt. Van een verrassende huisstijl tot opvallend promotiemateriaal, van coole animatievideo’s tot 360° fotografie en van verbluffende websites tot gebruiksvriendelijke webshops. You name it, we have it. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf een MERKbaar verschil ondergaat!

meer over implementatie

3. Groei

Vanuit deze goede basis werken we samen aan een verdere groei. We begeleiden en verzorgen jouw online aanwezigheid dankzij constante online marketingacties. Niet met jaarlijkse contracten, maar met marketingpakketten die maandelijks gewijzigd of opgezegd kunnen worden. Wij vormen jouw persoonlijke marketingafdeling, zodat jij je kunt concentreren op datgene waar je het beste in bent.

meer over groei

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Kom dan eens praten met Christof

ik wil advies