Groei: samen naar de top

Wees online aanwezig & val op!

Na het uitvoeren van je strategische marketingplan is het uiteraard de bedoeling om je marketing goed te onderhouden. Met een eenmalige actie of campagne verricht je nog geen wonderen. Marketing is een project op zich, waarin je dagelijks moet investeren. Het vereist voldoende aandacht en staat vaak (onterecht) onderaan de prioriteitenlijst van de meeste ondernemers. Maar gelukkig bestaat MaesMedia, jouw redder in nood! *bedenk hierbij het deuntje van een superheld(in)* We ontlasten je van alle digitale taken en verzorgen proactief je online aanwezigheid. 
 

  • Opvolging van online advertenties

  • Beheer van social media

  • E-mailmarketing

  • Contentmarketing

Geen zorgen om je online marketing

We bedenken niet alleen verbluffende campagnes, we voeren ze ook uit en volgen ze tot in de puntjes op. Niet met jaarlijkse contracten, maar met marketingpakketten die maandelijks gewijzigd of opgezegd kunnen worden. Wij zijn jouw persoonlijke marketingafdeling, dat bestaat uit gespecialiseerde trendsetters. Zo kan je je concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf. Intussen wordt je social media beheerd, loopt je blog op rolletjes en lijken je nieuwsbrieven zichzelf te versturen. Het idee alleen al brengt rust en de uitvoering ervan uitmuntende resultaten!

Ik wil meer weten over
Stap 1 - Strategie

Tijdens een interactieve workshop met onze experts krijgen we een duidelijk beeld van je huidige situatie en de toekomstvisie waarnaar je streeft. Samen zetten we een strategisch marketingplan op met specifieke stappen om jouw doelen te realiseren.

Stap 2 - Implementatie

Het strategische marketingplan voeren we stap voor stap uit. Je branding, website en marketingmaterialen worden in een innovatief jasje gestoken. Je verbluffende marketing valt op en je bedrijf ondergaat een MERKbaar verschil.

Alles weten over onze strategie?

Kom koffie drinken bij Christof

zwart, melk of suiker?