Strategie: een concreet actieplan voor jouw droom

Eerst denken, dan doen

De juiste strategie bedenken vooraleer je tot actie overgaat, lijkt een vanzelfsprekendheid. Toch zijn er veel klanten die een buitengewoon sterke bedrijfsstrategie hebben, maar voor hun marketing slechts afgaan op hun buikgevoel. Dat laatste raden we bij MaesMedia enkel aan als je honger hebt. Je marketing pakken we graag goed aan.
 

  • Interactieve workshop onder begeleiding van onze experts
  • Duidelijke analyse van huidige marktpositionering en toekomstige doelen
  • Strategisch marketingplan met specifieke actiepunten
  • Methodiek om je te onderscheiden van je grootste concurrenten

Jouw bedrijf onder de loep

Tijdens een workshop met onze experts wordt je bedrijf grondig geanalyseerd. Dat doen we aan de hand van een vooraf opgestelde vragenlijst. Samen behandelen we vragen omtrent je merkidentiteit (missie, visie, kernwaarden en USP’s), je doelstellingen op korte en lange termijn, je huidige klanten en gewenste doelgroep, je concurrenten en je markt. Gedurende deze fase krijgen we een steeds duidelijker beeld van de huidige situatie en de toekomstvisie waarnaar je streeft. We bedenken hoe je marketing eruit moet zien om je grote doelen te verwezenlijken en zetten een strategisch marketingplan op met specifieke stappen. De planning van de acties wordt uiteraard altijd vooraf doorgenomen. Een ‘kan dit misschien iets later’ of een ‘hoe sneller, hoe beter’ is op elk moment mogelijk. Jouw feedback is heel belangrijk, we zijn tenslotte een team!

Ik wil meer weten over
Stap 2 - Implementatie

Het strategische marketingplan voeren we stap voor stap uit. Je branding, website en marketingmaterialen worden in een innovatief jasje gestoken. Je verbluffende marketing valt op en je bedrijf ondergaat een MERKbaar verschil.

Stap 3 - Groei

Als jouw marketingpartner begeleiden en verzorgen we proactief jouw online aanwezigheid. We bedenken originele campagnes, voeren ze uit en volgen ze op. Zo hoef je je geen zorgen te maken om je marketing en kan je je concentreren op datgene waar jij het beste in bent.

1-op-1 online marketing brainstormsessie

Meteen idee├źn voor creatieve marketing campagnes

meer info

Alles weten over onze strategie?

Kom koffie drinken bij Christof

zwart, melk of suiker?