RB Zelfbouw

Het zelf plaatsen van verwarming, sanitair, ventilatie of groene energie maakt zaakvoerder Ruben van RB Zelfbouw zeer eenvoudig. Met een zelfbouwpakket op maat, inclusief professioneel advies en ondersteuning, is de klus zo geklaard. RB Zelfbouw helpt je geld te besparen dankzij het aanbieden van unieke pakketten.

Wat hebben we gedaan?
  • Webontwikkeling
  • Grafisch ontwerp
  • Online marketing
Bekijk online
Website RB Zelfbouw

Website voor RB Zelfbouw

MaesMedia kreeg de vraag om een nieuwe website te ontwikkelen voor RB Zelfbouw. Het doel van deze website is het aanmoedigen van bezoekers om meer informatie aan te vragen over een zelfbouwpakket.

Op deze manier verzamelen we extra leads, waarmee de mensen van RB Zelfbouw aan de slag kunnen gaan. Dat was dan ook de focus doorheen dit gehele project.We tonen op de website meer informatie over alle mogelijkheden van zelfbouwpakketten, zoals verwarming, sanitair, ventilatie en groene energie. Daarnaast zetten we de USP’s van RB Zelfbouw in de kijker, zoals de kostenbesparing voor de doe-het-zelvers, particuliere bouwers en verbouwers.

Grafisch ontwerp voor RB Zelfbouw

De huisstijl van RB Zelfbouw werd eveneens onder handen genomen. MaesMedia heeft de visitekaartjes, de bekleding voor het hekwerk en de t-shirts ontworpen. Doordat dezelfde branding wordt toegepast in al hun communicatiekanalen, zorgen we voor continuïteit en een makkelijkere herkenbaarheid.

Online marketing voor RB Zelfbouw

Voor RB Zelfbouw werd ook de online marketing onder de loep genomen. Hiervoor werd een AdWords campagne opgestart, zodat hun online visibiliteit en naamsbekendheid groter wordt. Deze AdWords campagne is ook een manier voor RB Zelfbouw om waardevolle leads te verzamelen. Als aanvulling op de strategie om hun online visibiliteit en naamsbekendheid te verhogen, werden ook de platforms Facebook en Instagram ingeschakeld. Hiervoor werden advertenties ontworpen en ingesteld. We zorgden voor de targeting van de juiste doelgroepen, zodat de advertenties aan zoveel mogelijk potentiële consumenten getoond werden en leiden tot kwaliteitsvolle leads voor RB Zelfbouw.

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Kom dan eens praten met Christof

ik wil advies