Teamskills

Bij Teamskills hebben ze al meer dan 40 jaar ervaring op het vlak van Human Resources. Samenwerken op de werkvloer is essentieel om van een bedrijf een succes te maken. Om deze samenwerking te bevorderen, heeft Teamskills een uniek programma uitgewerkt. De deelnemers van hun workshops vervullen uitdagende opdrachten in de Vlaamse Ardennen, gebruikmakend van prachtige oldtimers.

Wat hebben we gedaan?
  • Webontwikkeling
  • Fotografie
  • Video
Bekijk online
Website teamskills

Website voor Teamskills

MaesMedia kreeg de vraag om een nieuwe website te ontwikkelen voor Teamskills. De volledige focus van dit project lag op het geven van meer informatie aan potentiële klanten en het duidelijk in kaart brengen van hun aanbod. Hierdoor worden potentiële klanten sneller aangesproken, waardoor Teamskills meer leads genereert waarmee ze aan de slag kan gaan.Op de website wordt nu meer informatie getoond over alle workshops die Teamskills aanbiedt kan aanbieden. Dit gaat van een programma voor een halve dag tot een volledig op maat gemaakte workshop.

Fotografie voor Teamskills

Om potentiële en huidige klanten een duidelijker beeld te geven van het verloop van hun workshops, werd ook een fotoshoot voorzien. Deze foto’s werden vervolgens gebruikt in al hun communicatie.

Video voor Teamskills

Het team van MaesMedia heeft de tijd genomen om één van de workshops zelf te testen. Dit werd vervolgens omgezet naar een leuke video, die vervolgens op de website van Teamskills is geplaatst.

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Kom dan eens praten met Christof

ik wil advies