Van Soest Coldstores

Bij Van Soest Coldstores is er geen gebrek aan kennis en ervaring. Sinds 1984 is Van Soest Coldstores gespecialiseerd in de op- en overslag van gekoelde en diepgevroren voedingsproducten. Jaren later is het ambitieuze bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler binnen de voedingssector. Daarnaast is Van Soest Coldstores ook de logistieke dienstverlener, import- en exportspecialist en douane-expert bij uitstek. Van Soest Coldstores begeleidt je in het volledige logistieke proces van A tot Z.

Wat hebben we gedaan?
  • Webontwikkeling
  • Fotografie
  • Copywriting
Bekijk online
Website Van Soest

Website voor Van Soest Coldstores

MaesMedia kreeg de vraag om een nieuwe website te ontwikkelen voor Van Soest Coldstores. De volledige focus van dit project lag op het geven van meer informatie aan potentiële klanten en het duidelijk in kaart brengen van hun diensten. Hierdoor worden potentiële klanten sneller aangesproken, waardoor Van Soest meer leads genereert waarmee ze aan de slag kan gaan.We tonen op de website meer informatie over alle mogelijkheden en diensten die Van Soest aanbiedt. Dit gaat van Value Added Logistics en kwaliteitscontrole tot de opslag van voedingsproducten. Daarnaast zetten we de USP’s van Van Soest in de kijker. Zij zijn specialist in de voedingssector en weten als geen ander hoe ze andere bedrijven kunnen helpen met hun logistieke proces.

Fotografie voor Van Soest

Voor Van Soest werd er ook een fotoshoot ingepland om zo het bedrijf beter in beeld te brengen. Deze foto’s werden gebruikt op de website en in hun communicatie om een duidelijker beeld te creëren voor hun potentiële en huidige klanten.

Copywriting voor Van Soest

De teksten van de website werden geschreven door een professionele copywriter. Dit zorgt voor SEO geoptimaliseerde webpagina’s die beter vindbaar zijn in Google bij de organische resultaten. Tijdens een telefonisch interview verzamelde de copywriter gerichte informatie over het bedrijf. Om hier vervolgens mee aan de slag te gaan en om zo de beste teksten te - schrijven, die in lijn liggen met de stijl van het bedrijf.Voor Van Soest werden de webteksten ook vertaald naar het Frans en het Engels. Het is belangrijk dat de website in meerdere talen beschikbaar is, aangezien Van Soest van een internationaal klantenbestand geniet.

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Kom dan eens praten met Christof

ik wil advies