Klik zelf je zwemvijver bij elkaar met de Zwemvijverplanner

Ik wil graag een website waar mensen zelf een zwemvijver kunnen bij elkaar klikken en waar de prijs meteen zichtbaar is. Da's niet alleen makkelijker voor de klant, maar ook voor ons.” Aldus Cis Van der Linden. Klonk als een leuke opdracht! 

Uitdaging: concept uitwerken  

Het idee was er al, de naam nog niet. Na een korte brainstormsessie werd gekozen voor Zwemvijverplanner. Duidelijk (what's in a name?), klinkt goed én het domein was nog vrij. Toch wel drie belangrijke puntjes voor een goeie naam.

Het logo moest even duidelijk worden. Ons eerste voorstel was net als de naam meteen een schot in de roos! In het logo worden water en planten met elkaar gecombineerd, net als bij een zwemvijver. Het kiemende plantje staat ook symbool voor de werking van de website. Er is namelijk een zaadje geplant in je hoofd: ‘ik wil graag een zwemvijver’. Dit zaadje kan je perfect voeden met de Zwemvijverplanner.

Aanpak: ontwikkeling van een lead generator 

De hele website staat in het teken van configuraties. Dat was dan ook de enige zichtbare knop op de homepagina. De menu moet je zelf open klikken als je meer wilt zien. 

Er is ruimte op de homepagina voorzien voor realisaties en tips & tricks. De voorbeelden geven een mooie indicatie van hoe jouw zwemvijver er uit zou kunnen zien. De tips & tricks zijn voornamelijk bedoeld voor inbound marketing. Lees: door te bloggen, gaan we websitebezoekers aantrekken, die zo verder gaan met het configureren van hun zwemvijver.

En de configurator? Wel… Die kan je best zelf ontdekken via www.zwemvijverplanner.be! Veel plezier met het samenstellen van je zwemvijver!

Een website is slechts de eerste stap

Er werd een hele marketingcampagne uitgewerkt om dit project te lanceren. We lanceerden social media pagina's met bijhorende verkeer en remarketing advertenties, en een Google Search en Display campagne. 

Websites op maat

Heb jij nog een geweldig idee en zoek je nog een partner om dit mee uit te werken? Ons team van copywriters, designers en programmeurs denkt graag met je mee om je concept uit te werken. We horen je idee graag! Wedden dat we al spontaan enkele ideeën hebben?