Webdesign op maat van jouw bedrijf

Laat je website zorgen voor meer leads, verkoop en sollicitaties

Goeie marketing begint bij een goeie website. Daarom denken we op voorhand mee na over wat je website moet bereiken. En daarbij zijn niet alleen jouw doelen belangrijk, we kijken voornamelijk naar je klant, zodat jij hier voordeel uit haalt. 

We kunnen veel bedrijfsprocessen automatiseren. Wil je bij een webshop bestelling meteen een leverbon naar het magazijn, verwerking in je boekhoudsysteem en automatische marketingopvolging? Alles kan!

Soorten websites die we maken

Resultaatgerichte websites

Dit is een website op maat waarbij we de focus leggen op jouw doelen. Dit kan gaan over meer verkoop, meer offerte- aanvragen, meer sollicitaties, branding … Wat wil jij bereiken met je website? (Zie hieronder)

Websites met ERP integratie

Websites die gekoppeld zijn aan je computersystemen. De focus ligt hier op digitalistie: we zorgen ervoor dat we zo veel mogelijk bedrijfsprocessen.

E-commerce

Een soepele winkelervaring voor zowel jou als voor je klant. We zorgen niet alleen voor automatische e-commerces, maar helpen ook met de marketing ervan.

Onze expertises in webdesign

Website met een marketingplan 

We vinden het als marketingbureau belangrijk om net die stap verder te gaan. Daarom zetten we bij elke website ook een belangrijke basis op voor je marketing. Want marketing is optimaliseren en je kan enkel optimaliseren als je weet wat elke marketingcampagne heeft opgeleverd. 

Webshops

Jij hebt goeie producten, wij zorgen ervoor dat jij een ook goeie webshop hebt. Denk hierbij aan een duidelijke navigatie, handige zoekbalk, makkelijk en veilig afrekenproces, SEO, koppeling met verzendplatformen, ... We kunnen ook helpen met professionele productfoto's en -beschrijvingen. 

Platform voor klanten / personeel 

Een gebruiksvriendelijk platform voor je klanten waarop ze bestellingen kunnen plaatsen, facturen kunnen terugvinden, offertes kunnen goedkeuren of ze hun werf kunnen bekijken? Het kan allemaal. Platformen kunnen ook gemaakt worden voor je personeel. 

Koppelingen met CRM of ERP

We leven in de 21e eeuw: automatisatie vind je overal. Ook bij websites. Stop met de manuele input van producten, het overtypen van een bestelling in je ERP, het manueel aanmaken van een bestelbon. Wij zorgen ervoor dat je tijd hebt om je op je core business te focussen. Denk bijvoorbeeld aan Business Central, Teamleader, Odoo, ... We bouwen trouwens op een eigen CMS zodat we alles op maat van jouw KMO kunnen maken. 

Virtuele rondleidingen 

Heb jij bangelijke realisaties gemaakt en je wil je websitebezoekers deze laten beleven? Het kan met een virtual tour. Laat je potentiële klanten door je realisaties / showrooms / modelhuizen / ... wandelen. We kunnen zelfs punten maken waar mensen op kunnen klikken of video's verwerken. 

Enkele websites – en hoe ze tot stand zijn gekomen

Acties stihl webshop promoties

Tuinmachinecenter.be

Het grootste Stihl e-commerce platform in de BeNeLux.

marlimat

Marlimat

Geautomatiseerd bestelplatform voor scholen en kantoren met een AI-uitbreiding.

Wim Verhuur

Een makkelijk verhuurplatform met koppeling naar Navision en bijhorende marketingacties.

Promation

Industriële robots én een marketingplan op maat.

ooms

Ooms Woonrealisaties

Nieuwe website en marketingfocus voor meer leads.

Maes Vakhandel

Een volledig geautomatiseerde webshop via het Pimcore CMS met honderdduizenden producten.

2020 VH Drone Turnhout 007

Energieconcepten

Een jarenlange samenwerking die leidt tot mooie resultaten.

Hansen Uitvaartzorg

Een gebruiksvriendelijk platform voor begrafenisondernemers en nabestaanden.

HVZ Taxandria

HVZ Taxandria gebruikt haar vernieuwd e-loket om bewoners een wegwijs te maken in niet-dringende hulpverlening

Kärcher Center Maes

Een volledig geautomatiseerde e-commerce gekoppeld aan een XML-bestand.

Serneels Bikes

Een rebranding die hun imago matcht met hun identiteit én hun doelgroep.

Mols Contractors

Een nieuwe website en marketing met de focus op employer branding.

Zwemvijverplanner

Klik zelf je zwemvijver bij elkaar met de Zwemvijverplanner!

IJsboerke

IJsboerke gebruikt haar nieuwe content platform om betrokkenheid met fans te verhogen.

JB Construct

Een totale make-over voor de websites, marketing en huisstijl van de JB groep uit Lier.

Wat wij belangrijk vinden in een website

Branding

We maken je website uiteraard volledig in de huisstijl van je bedrijf. Een goeie branding blijft hangen en moet herkenbaar zijn. Nog geen huisstijl? Daar kunnen we je ook mee helpen.

Resultaat

Meten is weten! Daarom houden we alles bij wat er gebeurt: het aantal verkopen, sollicitaties, kliks op je telefoonnummer, … Enkel zo kunnen we bijsturen en verbeteren.

SEO

We voorzien de laatste nieuwe technieken om je website goed te laten scoren. Featured snippets, SERP, metadata, … Klinkt Chinees? Niet voor onze developers!

CMS

Afhankelijk van je noden kijken we naar welk CMS we best gebruiken. We bouwen het zo op dat je geen technische kennis nodig hebt om zelf zaken op je websites aan te passen.

Maatwerk

Elk bedrijf is anders. Daarom is elke website bij ons anders. Geen templates of standaard zaken. Elke tekst, elk design en elke programmatie is op maat van jouw noden en wensen.

Rendabiliteit

Websites moeten renderen. We streven naar een maximale ROI door middel van een gericht design en veel call-to-actions. We houden alle cijfers bij zodat we weten wat het beste werkt.

Responsief

Dit is vanzelfsprekend, maar we zetten het er toch even bij. We zorgen ervoor dat je website is geoptimaliseerd voor desktop, tablets en smartphones.

Uitbreidbaar

We kunnen op eender welke moment je website uitbreiden. Of heb je hele grote plannen en wil je dit in fases online zetten? Dat kan uiteraard ook.

Marketingteam

We denken graag met je mee. Na een eerste vrijblijvende kennismaking maken wij een voorstel op maat. Zo tonen wij onze meerwaarde als Marketingteam voor jouw KMO!

Webdeveloper Nick in kantoor van marketingbureau MaesMedia.

Strategie

Alles begint met een goeie voorbereiding. De website moet niet zomaar online staan, maar een doel hebben. Na een eerste kennismakingsgesprek houden we een brainstorm met het team. Daarna maken we een visueel voorstel, bekijken de technische aspecten en denken na over de marketing van je merk.

Design en copywriting

We komen langs met een een project manager, een designer en een copywriter. We bespreken je website tot in de puntjes en gaan aan de slag. We maken een gebruiksvriendelijk ontwerp met teksten die je doelgroep doen converteren.

Webontwikkeling

Onze front-end en back-end developers zorgen voor een aangename gebruikerservaring voor zowel jou als je websitebezoeker. We zetten een testplatform op en leren jou werken met het systeem.

Groeien

Ons marketingteam zorgt ervoor dat potentiële klanten de weg vinden naar je bedrijf. Ons marketingteam bestaat uit een team van diverse specialisaties, zodat we je op alle vlakken kunnen helpen met je marketing.

Koppel je website aan een platform

We hebben al wel wat ervaring met het koppelen van externe programma’s aan onze websites. Denk aan koppelingen met Navision, Teamleader, dataverrijkingssoftware, boekhoudprogramma’s, … De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben ervaring met: 

ActiveCampaign | Navision | Teamleader | Pimcore | Odoo | MultiPress | Carfac | Staatsbladmonitor | Carflow | ... 

Zo'n koppelingen worden gemaakt aan de hand van een 'API'. Indien jouw ERP een 'api' heeft, kunnen we het koppelen aan je website. Wij zoeken het graag mee voor je uit

E-commerce

Wil je liever een e-commerce traject starten? Wij helpen je hierbij. Wij zorgen niet alleen voor het strategische luik, maar ook voor de uitbouw van je webshop én de marketingervan. 

Marketeer zit in de meeting room en kijkt naar het scherm.
Twee marketeers buiten aan het werk op hun laptop.
Bubble

Het voordeel van een Marketingteam voor je website

Het zijn onze strategische marketeers die eerst nadenken over het doel van je website en hoe we zo veel mogelijk conversies kunnen halen met je website. De teksten worden geschreven door onze copywriters en onze designers zorgen ervoor dat het verhaal klopt. Elke website is hierdoor totaal op maat. 

Onze front-end developers zorgen voor de ultieme klantenervaring. Dat gaan van simpele zaken zoals duidelijke knoppen tot vergevorderde Vue scripts. Onze back-end developers zorgen ervoor dat jij alles gemakkelijk kan aanpassen. 

En ook achteraf staat ons marketingteam voor je klaar! Social media, Google my Business, prospectiecampagnes. We zorgen via goeie marketing voor een continue groei.

Recente blogposts over webdesign voor KMO’s:

Waarom MaesMedia een eigen CMS-systeem gebruikt

Waarom MaesMedia een eigen CMS-systeem gebruikt

Webapplicatie laten maken: voorbeelden en prijzen

Webapplicatie laten maken: voorbeelden en prijzen

Hoe haal je meer conversies uit je website?

Hoe haal je meer conversies uit je website?

Websites op maat van brandweerzones en hulpverleningszones

Websites op maat van brandweerzones en hulpverleningszones

Wat is het verschil tussen UX en UI?

Wat is het verschil tussen UX en UI?

Dit is het stappenplan als je een website laat maken

Dit is het stappenplan als je een website laat maken