Fotografie van werven, producten, collega’s en meer.

Wij maken al jouw bedrijfsfoto’s

Stockfoto’s: het is goed dat ze bestaan. Hierdoor kunnen startende bedrijven met goed beeldmateriaal folders en dergelijke maken. Maar voor een professionele uitstraling heb je écht wel eigen beeldmateriaal nodig. Je herkent toch meteen een stockfoto? En een eigen huisstijl hebben, maar geen eigen foto’s, dat komt eigenlijk ook niet over.

De voordelen van een bedrijfsfotograaf

Professionele uitstraling: jij wil met je KMO uiteraard niet gewoon de zoveelste in een rij zijn. Je huisstijl is daar één aspect van. Je foto’s dus ook. 

Betere employer branding: je kan wel zeggen dat je een goeie werkgever bent, maar je kan het ook laten zien. Met échte foto’s van je collega’s maak je het verschil. 

Val op: het internet staat vol stockfoto’s. Met eigen foto’s maak je het verschil. Je zorgt tegelijk voor een positieve eerste indruk. 

Branding: eigen foto’s tonen de identiteit van je bedrijf. Hoe kan je werken aan je branding met stockfoto’s? 

Voor al je marketingmaterialen: professionele foto’s kan je lang gebruiken, en op meerdere manieren. Wil je een brochure maken? Een post op social media? Een beeld voor je website?

Werffotografie voor bouwbedrijven, aannemers, infastructuurwerken…

Je had misschien al gezien dat we wel wat klanten uit de bouwsector hebben. We worden dus ook regelmatig opgetrommeld om foto’s te maken van infastructuurwerken, bouwwerven en meer. 

Ideaal om je marketingmateriaal uit te breiden. Toon foto’s van funderingen tot oplevering, of van je bedrijfssite. Gebruik ze in catalogi, je social media, je onthaalbrochures, ... de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Verkoop nog meer dankzij kwalitatieve productfoto’s

Er zijn twee type productfoto’s. Eerst en vooral heb je de bijgewerkte, perfect belichte productfoto’s die je als png op elke achtergrond kunt gebruiken. De typische e-commerce productfoto’s. 

Langs de andere kant heb je de sfeerfoto’s, die het gebruik tonen of een imago proberen te creëren. Hoogwaardige productfoto’s versterken jouw merkimago, verhogen de geloofwaardigheid en trekken de aandacht van potentiële klanten.

Sfeerfoto’s

Dit type foto’s geeft je potentiële klant een duidelijk zicht over je bedrijf, over je cultuur, over je team, over je werkplek. Ze geven een persoonlijk tintje aan je merk en laten een positieve indruk na. 

Dit type foto’s is ideaal om je employer branding te verbeteren en dient vaak als goeie content voor je social media profielen. Of je website.

Portretfoto’s

We maken ook vaak foto’s van mensen zelf. Of het nu gaat om spontane foto’s of een ‘headshot’, we zorgen voor professionele foto’s. 

Dit type foto’s wordt vaak getoond in brochures, onderaan blogposts, op ‘over ons’ pagina’s, html-handtekeningen, op visitekaartjes, in presentaties en meer.

Laat je (potentiële) klanten je realisaties beleven met 360° foto’s

Simuleer het standpunt dat een persoon zou hebben via virtual reality photography! Dit type van fotografie wordt gebruikt voor onder andere interieurfotografie, showrooms, landschappen en behind-the-scenes

Met onze nieuwe HD camera maakt jouw Marketingteam nog scherpere beelden! Deze foto’s kan je gebruiken op je website, social media, Google Maps, … De mogelijkheden zijn eindeloos. Je klanten krijgen een nog betere indruk van de mogelijkheden die jij kan bieden.

Fotografie van je collega’s, producten, werf, …

Zet je medewerkers, je bedrijf of je aanbod in de kijker met professionele bedrijfsfoto's. Goeie foto's zijn van cruciaal belang op een website. We maken foto’s voor je website, brochure, social media, … We denken mee na over de locatie, organiseren de shoot, zorgen voor de foto’s en de nabewerking ervan.

Recente blogposts over fotografie:

Enkele huisstijlen die we gemaakt hebben

Enkele huisstijlen die we gemaakt hebben

Mag je zomaar foto’s van werknemers gebruiken op social media?

Mag je zomaar foto’s van werknemers gebruiken op social media?

Website gericht op employer branding: voorbeelden

Website gericht op employer branding: voorbeelden

DTP bureau voor al jouw grafische designs

DTP bureau voor al jouw grafische designs

Marketing voor KMO’s: voorbeelden en tips

Marketing voor KMO’s: voorbeelden en tips