Verlies geen klanten of collega's meer aan je concurrent

Bouw samen met ons aan je groei

Nieuwe klanten, talentvolle medewerkers, extra omzet, meer bekendheid... Verlies jij veel kostbare kansen aan je concurrent? 

Ons Marketingteam is gespecialiseerd in het creëren van een sterke online aanwezigheid. Hierdoor kan jij meer klanten bereiken en de groei van je bedrijf stimuleren. 

Marketing is samenwerken

MaesMedia bekijkt marketing als een totaalverhaal. Jouw totaalverhaal. Samen bouwen wij aan een sterke merkidentiteit, meer zichtbaarheid en meer omzet. Het belangrijkste woord in die zin? Samen. 

Wij werken niet voor jou, maar mét jou. En een goede samenwerking, die is flexibel & transparant. Daarom werken we ook niet met contracten. Klanten blijven klanten omdat ze dat willen, niet omdat ze dat moeten.

Wat we kunnen als de beste

Webdesign

 • Websites
 • Webshops
 • Klantenplatformen
 • Koppelingen met CRM, ERP, …
 • Digitale 360° showrooms
 • UX-onderzoek

Marketing

 • Strategie
 • Social media content en ads
 • Google: SEO, SEA, GMB, GTM, GSC
 • Employer branding & vacatures
 • Copywriting: blogs, persartikels, …
 • Prospectie

Grafisch ontwerp

 • Logo
 • Huisstijl
 • Catalogi  
 • Reclamedrukwerk
 • DTP 

Foto & video

 • Productfotografie
 • Sfeerfotografie
 • Portretfotografie
 • Bedrijfsvideo’s
 • Vacature video’s
 • Animatievideo’s
Drijvende veer
Bubble

Passie is de drijfveer

Onze klanten zijn allemaal ambitieuze, positieve ondernemers. Als wij vragen: ‘waarom heb je jouw bedrijf?’, dan komt passie bovendrijven. Mensen met passie en ambitie zijn de ideale klanten voor MaesMedia. 

Heb jij passie en ambitie in wat jij doet? Dan leren we jou graag beter kennen! En dan stellen we MaesMedia graag aan je voor. En zien we of er een match is! 

Michaël Daems

COO

Begin niet tegen mij over de koers of over marketing, want ik stop niet meer met babbelen. Wil jij met je bedrijf het gat toe rijden op de concurrentie? MaesMedia helpt je een tandje hoger schakelen. We veranderen van koers en gaan op de grote molen d’r op en d'r over. 

Grinta genoeg bij je Marketingteam. En dan zitten we nog eens in Geel ook. Vraag maar aan onzen Eddy wat zijn lievelingskleur is! 😉

Michaël Daems

Zo ziet mijn werkdag eruit

Ochtend

06u50 – Ontbijten met een kommetje havermout, even m'n koffietje opdrinken in't salonneke en dan met de fiets langs 't Kempisch Kanaal naar kantoor.  🦢

07u50 – First job in the morning: koffiemachine aanvullen met bonen en water. Dan staat dat ook weer klaar voor de collega's (en mezelf).  ☕️ 

Middag

10u00 – Website meeting. Wat is de status van elk project en wie heeft waar nog hulp nodig? Planning maken voor de rest van de week, en daarna nog wat administratie. 🗓

15u00 – Kennismakingsgesprek. Deze potentiële klant wilt een nieuwe huisstijl, website én marketing. Eenmaal terug op kantoor roep ik enkele mensen samen voor een brainstorm rond dit project. Da's de kracht van het marketingteam: tal van leuke ideeën én een juiste offerte. 💪

Avond

17u30 – Wandelen met m'n twee Spaanse windhondjes, Delphine en Odette. 🐕‍🦺 🦮 Daarna begin ik aan het eten. Ik kook, m'n vrouw kuist. Een rolverdeling die we best zo laten.  

19u00 – De Flandrien in mezelf boven halen. In de warme maanden kom je me op m'n koersfiets tegen, solo of met de ploeg. In de herfst en in de winter hang ik m'n fiets niet aan de haak, maar maak ik 'm vast aan de fietstrainer en maak ik kilometers op Zwift. Ride on! 🚴‍♂️

Christof Maes

CEO

Gepassioneerd door (online) marketing, maar nog meer door ondernemerschap. Persoonlijke en professionele ontwikkeling boeit mij enorm. Mijn grootste droom is het uitbouwen van enkele succesvolle bedrijven en die droom streef ik dagelijks na. Ik wil continu mijn grenzen verleggen, zowel in mijn onderneming als op de skipiste. Naast MaesMedia zit ik momenteel ook mee aan het roer bij Maes nv. Een hele andere sector, maar minstens even digitaal tegenwoordig.

Christof Maes

Zo ziet mijn werkdag eruit

Ochtend

06u15 – De wekker gaat. Meteen uit bed om te kijken wat de dag brengt. 

07u00 – Nog even dag zeggen aan vrouw en kind, daarna meteen de baan op richting Maes Kasterlee of Hoogstraten. Tenzij ik in Geel bij MaesMedia op bureau blijf; dan is de enige file die ik trotseer de badkamer.

08u00 – De dag overlopen met rechterhand Michaël. Dat duurt meestal niet lang; hij is helemaal top in het leiden van MaesMedia. Daarna starten de dagelijkse taken met één doel: hoe maken we ons bedrijf vandaag beter dan morgen.

Middag

10u00 – Tijd voor koffie. Al is dat waarschijnlijk niet de eerste van de dag ;-)

12u00 – Nog wat laatste orders bekijken bij Maes, binnen een half uur start al weer de volgende levering. 

Avond

18u00 – Voldaan komen we weer thuis. De cijfers van de dag bekijken en daarna is het quality time met het gezin.

20u00 – Een vergadering met Kiwanis of de Ronde Tafel. Want zowel vriendschap als iets teruggeven aan de maatschappij staan hier centraal als doel.

Tim

Designer / Fotograaf / Videograaf

Als designer ben ik gepassioneerd door alles wat met het visuele te maken heeft. Van grafisch ontwerp tot animatie en van fotografie tot bedrijfsvideo. En dat doe ik allemaal met een grote glimlach. Het geheel moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook goed en gebruiksvriendelijk werken. Mijn hobby's zijn ontbijt, lunch en diner.

Tim

Zo ziet mijn werkdag eruit

Ochtend

07u00 – Ontbijt.  

09u00 – Tweede ontbijt. 

Middag

10u00 – Lunch. 

12u00 - Ijsje en soep. 

15u00 – Tweede lunch. 

Avond

18u00 – Diner. 

19u00 – Avondsnack. 

Andrea Stesmans

Content Marketeer

Er was eens een vrolijke content marketeer, die niets liever deed dan verhalen vertellen. Op een dag ging ze aan de slag bij MaesMedia. Ze zocht voor elke klant haar mooiste woorden uit en genoot met volle teugen van haar boeiende creaties. En daardoor… leefde ze nog lang en gelukkig!

Als mama van twee lieve zoontjes, staat ook mijn persoonlijke leven in het teken van verhalen vertellen. Verder hou ik van (stijl)dansen, cultuur & interieur en zet ik graag een stapje in de wereld. Deel je binnenkort jouw verhaal met mij?
 

Andrea Stesmans

Zo ziet mijn werkdag eruit

Ochtend

07u00 – Ik ben al een uurtje in de weer, een goede planning is essentieel voor een #boysmom! 😅 De eerste geluiden komen uit de slaapkamers van de jongens. De ochtendrush begint. 

09u00 – Ik kom aan op kantoor, tijd voor koffie! ☕️ Een goede planning is essentieel voor een #contentmarketeer. Ik overloop het content-overzicht van al m’n klanten en zorg dat hun social media berichtjes van vandaag netjes klaarstaan.

Middag

10u00 – Opstartmeeting! Er werd een GO gegeven op een nieuwe website en ik ga samen met onze designer op bezoek bij de klant. Ik onderwerp hen aan een vragenvuur, zodat ik straks de pagina’s kan beginnen schrijven.

15u00 – Koffie? Nee, doe mij maar een kopje thee, het moet voor iedereen gezellig blijven. 😌 Tijd om aan de blogs van deze maand te beginnen. 

Avond

18u00 – De avondrush kan beginnen. Lekker eten (althans, dat vinden de volwassenen aan tafel), pyjama aan, tandjes poetsen, boekjes lezen… ✔️

19u00 – Na inspanning komt… inspanning! Nog een uurtje lekker zweten in de zumba-les en we kunnen er weer een weekje tegen. 💃

Babette Peys

Content Marketeer

Mama, echtgenote, vriendin, collega, marketeer: allemaal titels die bij me passen! 

In al deze situaties geldt voor mij steeds hetzelfde motto: Carpe Diem. Pluk de dag, geniet van de kleine dingen. Dat probeer ik elke dag en overal te doen, zowel als mama, echtgenote en collega. 

En eigenlijk is dit allemaal niet zo verschillend van elkaar. Thuis bouw ik met duplo, op kantoor bouw ik mee aan het verhaal van onze klanten. Thuis rijd ik met speelgoedauto’s, tijdens de werkuren rijd ik met m’n MaesMedia-voiture naar mijn klanten. 

Welke titel ik ook draag, ’t is altijd met de glimlach en met ontzettend veel plezier! 

Babette Peys

Zo ziet mijn werkdag eruit

Ochtend

06u00 – Een wekker heb ik niet meer: ik word gewekt door het vrolijk gebrabbel van mijn zoontje. Ik kijk eens lief naar m’n man, die opstaat en het flesje pap gaat klaarmaken terwijl ik nog een aantal minuten kan snoozen. Mijn dag start daarna met een grote portie knuffels. 

08u00 – Na een tussenstop bij de crèche rijd ik door naar kantoor en begin ik aan m’n werkdag. Met een tasje koffie ☕️ lees ik mijn mails, bepaal ik mijn to-do's van die dag en bereid ik mijn afspraken voor. 

Middag

10u00 – Op bezoek bij een goede klant waar we samen de marketingresultaten doornemen. We bespreken wat we de komende periode gaan doen en hoe we dit gaan aanpakken. Een fijn klantenbezoek geeft me meteen een boost. Als de klant tevreden is, dan ben ik dat ook! 😁

14u00 – In de namiddag blijf ik op kantoor om social media content te schrijven voor mijn klanten. Elke klant en sector is anders en dat maakt het zo interessant. Tussendoor beantwoord ik mijn mailtjes en plan ik nog afspraken in voor de komende dagen. Ik heb het graag druk en hou van afwisseling! 

Avond

17u30 – Terwijl ik mijn zoontje van de crèche ophaal, begint mijn man al aan het eten (’t is nogal ne catch hé, I know! 😉). Na het avondeten spelen we samen met Bumba en maken we een reuzegrote blokkentoren. Niks spectaculair of spannend, maar oh zo plezant. Hier word ik oprecht gelukkig van. 

20u00 – Mijn dag eindigt zoals hij begonnen is: met heel wat knuffels en kusjes. Nu is er nog tijd voor wat quality-time. Ik ben graag creatief bezig (juweeltjes maken, gedichtjes schrijven of nog wat piano spelen) of ik plof in de zetel en kijk samen met m’n man nog een goeie serie. Genieten! ❤️

Kobe Van der Auwera

Online Marketeer

Als online marketeer bij MaesMedia wil ik helpen om jouw bedrijf online sterk in zijn schoenen te zetten. Bij mij kan je alvast rekenen op de juiste teamspirit en ingesteldheid! Al ben je Fernand de voddenmarchand of een gerenommeerd PDG. Samen maken we van jouw bedrijf een kampioen in online zichtbaarheid. Mijn antwoord op de vraag: ‘Zal’t gaan ja?!’ is dan ook zeker geen ‘Man man man, miserie...’, maar steevast ‘Ja!’.

Laten we samen scoren met jouw marketing, want online scoren is plezant! 

Kobe Van der Auwera

Zo ziet mijn werkdag eruit

Ochtend

07u00 – Na een iets te lange snoozebeurt, wat liedjes op de wekkerradio en een welgemikte duw van mijn vriendin uit bed, begin ik aan mijn dag. Een frisse chocomelk en drie boterhammen met choco maken mijn ontbijt! Snel richting de badkamer. Tandengepoetst? Check! Haren in de plooi? Check! Fris en fruitig in mijn MaesMedia-mobiel en richting kantoor!

09u00 – Het begin van m'n dag is melig. Nu ja, 'mailig' (haha). Zo start ik steeds met enkele mailtjes te bekijken en overloop ik statistieken van enkele advertentiecampagnes in Facebook en Google Ads. De juiste doelgroep instellen, gerichte aanpassingen maken en zoeken naar conversie-optimalisaties. 📈

Middag

10u00 – *Ongevraagde, slechte woordspeling nummer 16 waar niemand op zat te wachten.*

15u00 – Op klantenbezoek! "Hey! Hoe is 't hier?" - Samen overlopen we de belangrijkste resultaten van de lopende campagnes. We bespreken enkele vervolgcampagnes en gaan na waar de focus ligt voor de komende maanden.  📊

Avond

18u00 – *Ongevraagde, slechte woordspeling nummer 37 waar niemand op zat te wachten, maar dan thuis bij m'n vriendin*

19u30 – Op naar de voetbaltraining of een avondje bingewatchen met een iets te grote zak chips. De dag afsluiten doe ik steeds met een aflevering van FC De Kampioenen in bed, tot morgen!

Janne Maes

Performance Marketeer

Een confettikanon vol creativiteit, enthousiasme en gedrevenheid. Zo omschrijf je me het beste. Als online marketeer sta ik klaar om jouw bedrijf online te laten knallen. Met mijn oog voor detail weet ik in te spelen op jouw behoeftes. Samen maken we van elke uitdaging één groot feest. 

Janne Maes

Zo ziet mijn werkdag eruit

Ochtend

07u00 – Nadat mijn wekker gaat, snooze ik meestal nog drie keer. Da's een slechte gewoonte die ik nog moet afleren.  Nadat ik aangekleed ben en mijn krullen in de plooi heb gelegd , ga ik ontbijten. Ik eet meestal yoghurt met verse aardbeien en muesli. Daarna vertrek ik richting kantoor met StuBru op de radio. 

08u30 – Eenmaal op kantoor, check ik vlug mijn mails. Daarna volg ik de ads op die nog maar net zijn online staan. Zo speel ik snel in op eventuele veranderingen zodat het budget van de klant optimaal gespendeerd wordt. 

10u00 –  Als er nieuwe Google ads opgesteld moeten worden, begin ik daar meteen aan. Eerst een uitgebreide keyword research zodat ik goed weet wat de doelgroep net opzoekt. Daarna stel ik alle conversies in zodat ik weet wat de ads opbrengen. Als dat klaar is begin ik aan de Facebook advertenties.

Middag

12u00 – Rijstwafels met guacamole en kippenwit. Probeer het eens en bedank me later. 😉

15u00 – Verder duik ik in de ads die al een tijdje lopen. Ik vergelijk, analyseer en interpreteer de cijfers. Met enkele aanpassingen zorg ik er weer voor dat de ads optimaal kunnen lopen.  Dat doe ik meestal met muziek zodat ik me beter kan concentreren.

Avond

18u00 – Ik woon nog thuis dus: mama als je dit leest, bedankt voor het eten dat om 18u klaarstaat. ❤️

19u00 – Ik zit niet graag stil. Na het eten ga ik wandelen met mijn hond of sport ik. Daarna werk ik nog aan projecten waar ik in mijn vrije tijd mee bezig ben. Borduren, juweeltjes maken of ukelele spelen doe ik ook wel eens. Als mijn vriend komt, maak ik mijn agenda wel vrij. 😊

Jan Meeus

Front-end developer

Ik ben Jan, front-end developer van dienst! Met een grote liefde voor ontwerp, typografie en minimalisme til ik jouw website naar een hoger niveau. Ik ben creatief, leergierig en eigenlijk een manusje (of janusje) van alles: van ontwerp tot ontwikkeling van een website, het hele proces boeit me enorm.  

Als papa van twee flinke zonen wordt mijn creativiteit ook na de werkuren geapprecieerd. In mijn vrije tijd kom ik graag tot rust in de natuur en mijn fotocamera gaat altijd mee op pad. Ook tegen een glaasje whisky zeg ik als levensgenieter niet nee.

Raar weetje over mezelf: ik heb het niet zo met oneven getallen, ik gebruik ze dan ook liever niet. U weze gewaarschuwd ;)

Jan Meeus

Zo ziet mijn werkdag eruit

Ochtend

07u15 – Wakker worden! 🥱 De boekentassen van de kids klaarmaken: brooddoos, fruit en een koek. Ondertussen de kinderen wakker maken… "Opstaan!" Ontbijten samen met de kids, want mijn vrouw is al naar haar werk. We eten zelfgemaakte granola met yoghurt. #healthy  Als iedereen klaar is, fietsen we naar school. 

08u30 – Van de school terug naar huis en de auto in. Als ik aankom op het werk, kijk ik eerst wat mails na. Klanten verder helpen en  support taken afwerken. 

Middag

10u00 – Dit is mijn koffiemoment. ☕ Ik ga van start met een nieuwe website op basis van het goedgekeurd design. Kleuren, lettergroottes en uitlijning - alle details moeten goed zitten. 

15u00 – Bij een uitgebreid project gaan we met het DEV team even samenzitten en overlopen we ons plan van aanpak. Zo krijgen we ook een goede inschatting en kent ieder zijn taken. 

Avond

17u30 – Als ik thuiskom kan ik direct aan tafel schuiven, want vrouwlief heeft het avondeten al klaargemaakt. Na het eten, de kinderen naar de hobby's brengen. 🏀  Daarna de keuken samen opruimen en de tafel al klaarzetten voor de volgende ochtend. Smart! 😉

20u30 – De kinderen in bed stoppen, verhaaltje lezen. Nog wat quality-time met mijn vrouwtje: Netflix serie bingen. Als we een babysit hebben, gaan we naar een avondvoorstelling of eens lekker uit eten.

Bernard Geudens

Allround webdeveloper

Bij MaesMedia ben ik de back-end developer, in mijn vrije tijd de quizheld van de Kempen. Houd ik ervan om: (A) me te verdiepen in de code achter een website, (B) altijd naar het beste resultaat te streven of (C) een nieuwe uitdaging aan te gaan? 
Kom me ontmoeten bij MaesMedia en ik vertel je graag het antwoord op deze quizvraag!

Bernard Geudens

Zo ziet mijn werkdag eruit

Ochtend

09u00 – Ik maak een planning op voor de dag. Ik kijk in de support mailbox of er vragen van klanten zijn binnengekomen en ga ermee aan de slag! Cookiebanners aanpassen, nieuwe dienstenpagina's opzetten, domeinbeheer... de taken zijn divers. 

Middag

12u00 – Middagpauze. Quizzen, uiteraard! Met de Slimste Mens- en Blokkenkalender. Of met z'n allen enkele leuke Black Stories ontrafelen. Count me in! 

15u00 – Samenzitten met  collega's om de uitwerking van een webproject te bespreken: analyseren van de data, oplijsten van de te gebruiken technologieën en een duidelijke taakverdeling opstellen.

Avond

20u00 – Ook 's avonds is quizzen nooit veraf! Mijn vaste quizmoment? Ofwel vind je mij met m'n team op een zaalquiz, ofwel studeer ik om mijn kennis telkens weer wat bij te schaven.

Nick Philips

Back-end Developer

Als ‘old school’ muziekliefhebber vind ik het leuk om CD’s te kopen. Een goeie CD heeft voor mij een leuke, aantrekkelijke hoes en bevat enerzijds bekende nummers, maar liefst ook verrassende, vergeten of unieke tracks. Als programmeur is een goede website dan ook als een goede cd: aantrekkelijk en herkenbaar maar toch ook uniek en verrassend!

Als ik niet aan het programmeren (of CD’s aan het kopen) ben, vind je mij achter de microfoon bij de lokale radio of op het podium van mijn theatergezelschap.

Nick Philips

Zo ziet mijn werkdag eruit

Ochtend

07u00 – Mijn wekker gaat af, waarschijnlijk voor de derde keer... Eeuwige snoozer... 

08u00 - Toch uit bed geraakt. Naast ontbijt ook nog tijd voor quality time met mijn kat Nala.

09u45 – Aangekomen op het werk, meestal als laatste ;-)

Middag

10u00 – Project meeting. Per project overlopen we de status. Is de website klaar? Is er feedback? Is er een nieuw project?

15u00 –  Programmeren aan een nieuwe of bestaande website. Met de collega's bekijken welke projecten en support taken er nog op de planning staan. We besparen je de technische details, maar enkele woorden die misschien wel vallen: Docker, SQL, Javascript, Vue js, Laravel, API, SOAP, Factory pattern, DTO...

Avond

18u00 – Ik mag de keet sluiten. Tijd om naar huis te gaan.

20u00 – Toneelrepetitie. Of vergadering... Of wat me-time (met of zonder Nala, ze is en blijft een kat met een eigen willetje).