Ontmoet de schrijvers van jouw online succesverhaal!

Hallo, leuk dat je ons beter wil leren kennen! MaesMedia is een online marketingbureau voor ondernemers die net zo ambitieus zijn als wij. KMO’s die hun klantenaantal en omzetcijfer willen zien groeien dankzij innovatieve online marketing. Marketingtechnieken die opvallen, verbluffen en bijblijven. Van het ontwikkelen van een verrassende website tot het creëren en uitvoeren van sensationele campagnes. Deze topcombinatie zorgt voor meer bezoekers. Bezoekers waarvan we tevreden klanten maken!

 

We begeleiden je bij elke stap in het online marketingproces. We denken proactief mee en blijven voor een langere termijn aan je zijde. Want wij zijn ervan overtuigd dat je alleen op die manier de top kan bereiken, waarvan het uitzicht je zal verbluffen. 

Zullen we eens afspreken? Wij zijn namelijk nog veel leuker in het echt.

Het team: een toffe bende, al zeggen we het zelf

Ons veelzijdige team bestaat uit verschillende trendsetters, ieder gespecialiseerd in zijn of haar gebied. Nieuwsgierig? Leer ons alvast wat beter kennen. We bijten niet!

Wij zijn pas tevreden met een “Wauw!”

Wil je groeien met je onderneming? Wij ook, dus dan zijn wij een ‘perfect match’! Om al onze ​​​​neuzen in dezelfde richting te laten wijzen, vinden we enkele waarden zeer belangrijk.

Ambitieus, ambitieuzer, meest ambitieus

Dromen zijn mooi, maar ze realiseren nog veel mooier. We leggen de lat graag hoog, want we willen alsmaar beter worden. Nee, dat is gelogen. We willen de beste zijn, in alles wat we doen. Als team gaan wij er dagelijks voor de volle 100% tegenaan. Hebben we een expert nodig voor een domein buiten online marketing? Dan kunnen we rekenen op onze betrouwbare samenwerkingen met freelance toppers.

Top of mind in groei

Als je bij je klanten groei wil verwezenlijken, moet je uiteraard zelf het juiste voorbeeld geven. Daarom doen we graag voor hoe het moet, zodat klanten kunnen zien dat onze strategie écht werkt. En wat is er leuker dan andere bedrijven te helpen groeien? Tja.... wij konden niets anders bedenken!

Focus op intrinsieke motivatie

Niemand MOET bijdragen tot MaesMedia, iedereen WIL bijdragen tot MaesMedia. Een groot verschil dat ervoor zorgt dat ons team enkel uit gedreven en enthousiaste medewerkers bestaat. En dat voel je!

Zo trots als een pauw

Als je een doel bereikt, mag je daar terecht trots op zijn. En dat zijn we dan ook. Op onze realisaties, geleverde kwaliteit en onszelf. Maar des te meer zijn we trots op onze klanten.

Hou het leuk!

We zijn een leuk bedrijf in een leuk gebouw, met leuke medewerkers, die op een leuke manier communiceren. Want we houden alles graag – hoe raad je het zo? – leuk!

Zelfontplooiing en - ontwikkeling

Als je zowel persoonlijk als professioneel wil groeien en je deskundigheid wil vergroten, is het belangrijk om constant bij te leren. Enkel zo word én blijf je expert in je gebied. Daarom investeren we in diverse opleidingen, volgen we de trends op de voet en testen we ze zelf ook uit. Want wij willen eerst zelf overtuigd zijn, vooraleer we het aan onze klant aanbieden.