Professioneel drukwerk op maat van je KMO.

Wil jij je drukwerk laten ontwerpen? Wij zorgen niet alleen voor een ontwerp op maat, wij kunnen ook de drukwerken laten uitvoeren. Wij krijgen vaak goeie prijzen bij drukkers. 

Dus als jij iets wil laten drukken, vraag dan zeker even prijs bij ons. De kans bestaat dat wij een hele goeie hebben.

Wist je dat we je ook kunnen helpen met het ontwerp van je logo én het ontwerp van je huisstijl? 

Grafisch design van de visitekaartjes van lust for live uit meerhout

Visitekaartjes en huisstijlelementen

Een visitekaartje is niet zomaar een stukje papier, het is je eerste indruk. En laat die eerste indruk liefst een goeie zijn. 

Of je nu een strak design of een speelse uitstraling zoekt, wij creëren visitekaartjes die voor jou spreken. Laat jouw kaartje een blijvende indruk achterlaten en (figuurlijke) deuren openen. Het is jouw sleutel tot succesvolle connecties. Wij zorgen voor het ontwerp, en als je dat wilt, ook het drukwerk.

Brochures en catalogi (en andere boekjes)

Heb jij een catalogus? En is die up-to-date? En in je huisstijl? Vertelt die een verhaal? Onze copywriters vertellen jouw verhaal in elke brochure die je maakt

Of je nu een magazine maakt, een catalogus over schroeven of je wil een boekje maken om potentiële collega’s te betrekken: we maken het allemaal.

Templates in je huisstijl

We leveren ook templates aan in je huisstijl. Denk aan Word bestanden, Powerpoint templates… Maar ook voor je digital marketing. 

Heb jij een marketeer in huis die bijvoorbeeld graag zelf nieuwsbrieven verstuurt? Dan zorgen wij ervoor dat hij of zij dit kan in jouw huisstijl. Heb jij een template van iets nodig? Vraag het gerust! 

Kantoormateriaal: enveloppen, mappen, documenten

Alles wat je nodig hebt op kantoor, kan je personaliseren. Wat wij vaak zien: enveloppen, presentatiemappen, documenten, balpennen, … 

Maar ook bureau-onderleggers, Doppers, muismatten en meer. ’t Is maar zo zot als je het zelf wilt.

Beursmateriaal

Op een beurs sta je tussen tientallen concullega’s. Je wilt dus enerzijds opvallen, en anderzijds toch iets uitstralen. Wij zorgen ervoor dat jij nieuwe klanten, collega’s, leads… aantrekt dankzij design op maat. Denk bijvoorbeeld aan posters, roll-up banners, beursbalies, stretchwanden… maar ook aanvullende projecten zoals t-shirts, relatiegeschenken, tassen, pennen... 

Aangezien we een marketingbureau zijn met heel wat specialisaties, kunnen we je ook helpen met de andere aspecten van je beurs. Hoe ga je leads verzamelen? Welke insteek gaan we gebruiken? Hoe gaan we de leads achteraf benaderen? Daar helpen onze strategisch marketeers je graag mee. 

POS (point of sales) materiaal

Meer verkopen in je winkel of in je showroom? Dat doe je met point of sales materiaal. Denk aan posters, banners, displays, vloerstickers,... 

Advertenties in magazines

Advertentieruimte gekocht in een magazine? Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap opvalt. Een combinatie van sterke copy (wij hebben eigen copywriters) en een duidelijk design.

Verpakkingen

Etiketten, dozen, omdozen, inpakpapier… Jij bespreekt met je dozenleverancier de grootte van de dozen en de labels, wij zorgen voor de tekst en het designwerk. Wij kennen alles van verpakkingen: konische etiketten, stand op rol, folie… 

Dus als je een nieuw product (of een nieuw design) wilt lanceren: wij denken graag mee. 

Kerstdrukwerk

All I want for Christmas, is goe-hoe-hoei drukwerk! Op zoek naar leuke kerstkaarten, decoratie, geschenken voor je klanten of collega’s, foute kersttruien, kalenders …? Wij kijken alvast uit naar de volgende kerstperiode. 

Onze copywriters en grafisch ontwerpers zorgen voor al jouw drukwerk

Long story short: we kunnen dus eigenlijk alles ontwerpen. En het voordeel is dat je steeds een heel Marketingteam ter beschikking hebt

Strategisch marketeers bekijken je insteek, copywriters zorgen voor sterke teksten, en onze designers maken het af met een mooi ontwerp.