Een team van marketing experts dat jou helpt met je doelstellingen

Bekijk MaesMedia als jouw Marketingteam

Marketing is géén one-(wo)man-job. Het is teamwerk. Wij werken niet vóór bedrijven, maar vormen samen mét hen een hecht team. 

Door die synergie en door de expertise van elk van onze teamleden op de juiste momenten in te schakelen, toveren we krachtige marketingcampagnes uit onze hoed. Zie ons dus maar als jouw persoonlijke marketingafdeling!

Close up van twee marketeers in de vergaderzaal van marketingteam maesmedia.
Bubble

Een online marketeer geeft jouw koers aan en bewaakt deze

Online marketing is zoveel meer dan het beheren van een website of het aanmaken van een Facebookpagina. Om je marketing te doen renderen, moet er een duidelijke strategie achter zitten. Die bepaalt de online marketeer samen met jou.

We gaan kijken wat je doelstellingen zijn, hoe je doelgroep denkt en welke online marketingtools we hiervoor kunnen inzetten. Achter elke actie plaatsen wij een reactie, zodat jouw marketing telkens beter en doelgerichter wordt.

Een Copywriter / Content Marketeer schrijft jouw verhaal

Onze content marketeers vertalen jouw strategie naar een mooi en coherent verhaal en zien erop toe dat alle media logisch met elkaar in verbinding staan. Denk hierbij aan je website, social media, brochures, ... 

Met behulp van een strakke contentplanning, wervende teksten en – uiteraard – strategisch woordgebruik zorgen ze ervoor dat jouw merk spreekt.

Een Grafisch Designer creëert je visuele identiteit

Onze grafisch designers waken erover dat jouw merk zijn eigenheid behoudt terwijl je boodschap er toch telkens opnieuw uitspringt. Ze gaan creatief aan de slag met beeld, lay-out, tekst en geluid

We zorgen ook voor de juiste foto's en video- of animatiebeelden. Een ontwerp nodig voor je buitenreclame, bedrijfsevenement, visitekaartjes of catalogus? Wij zorgen ervoor dat het je doelgroep aanspreekt.  We doen niet enkel het ontwerp, we kunnen ook helpen met de DTP

Een Front-end Webdeveloper zorgt voor een optimale gebruikerservaring

Goeie marketing start bij een goeie website. Die start op zijn beurt weer bij een duidelijke navigatie, een makkelijke gebruikersinterface en een aangename ervaring. Je klant komt naar je website met een bedoeling: informatie winnen, huren, kopen, contact opnemen… 

Onze front-end developers zorgen ervoor dat jouw klant exact dat kan doen, zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk.

Een Back-end Webdeveloper houdt de technische touwtjes in handen

Waar het bij front-end draait om de ervaring van de klant, draait het bij back-end om jouw ervaring. Onze back-end developers zorgen ervoor dat jij je website eenvoudig kan aanpassen, pagina’s kan toevoegen en dat je goed scoort in Google

Bovendien maken we jouw job ook veel efficiënter door koppelingen te maken. Hierdoor krijg je bij een bestelling bijvoorbeeld niet gewoon een standaard mailtje, maar een effectieve orderbevestiging in je magazijn, die automatisch verwerkt is in je facturatiesysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos. Handig!

Ons Marketingteam stopt niet bij jouw online verhaal…

… want een perfecte marketingformule betekent dat ook je offline communicatie in dezelfde stijl doorloopt. Wil je een event in elkaar boksen, werken aan je imago als bedrijfsleider, nieuwe medewerkers aantrekken, een bedrijfsvideo uitwerken voor een presentatie of heb je drukwerk nodig? Ook dan staat het MaesMedia Marketingteam voor je klaar.

Hoe verloopt zo’n samenwerking met het Marketingteam?

🤝 Nauwe samenwerking

Wij willen jouw Marketingteam zijn, dus een nauwe en leuke samenwerking is hierbij belangrijk. We willen je door en door leren kennen. 

Hoe meer we elkaar betrekken, hoe beter onze samenwerking kan zijn.

🚫 Geen contracten

Onze klanten blijven klanten omdat ze tevreden zijn, en niet omdat ze aan een contract vasthangen. Wij werken samen in vertrouwen. 

En ook gewoon omdat het een leuke samenwerking is met resultaat.

💡 Proactieve acties

Wij doen niet enkel wat je vraagt. Als marketingteam vinden we het belangrijk dat we proactieve voorstellen doen over hoe het nog beter kan. 

Wat we nog kunnen doen. Wat we kunnen verbeteren.

💚 Flexibel en transparant

In onze manier van werken, in onze facturatie, in onze communicatie, … alles is transparant. 

Anders kunnen we geen (h)echt marketingteam zijn voor jouw onderneming.