Een makkelijk verhuurplatform met koppeling naar Navision en bijhorende marketingacties.

Wim Verhuur

Wie is Wim Verhuur? 

Met een aanbod van meer dan 5.000 verschillende machines is Wim Verhuur één van de grootste verhuurbedrijven in België. Hun belangrijkste eigenschap is nooit 'nee’ zeggen. Wim Verhuur zoekt samen met de klant naar oplossingen en die vinden ze ook. Alle machines zijn van de beste kwaliteit, worden vaak & goed onderhouden en zijn steeds van een A-merk.

Wil je geen machine huren, maar eerder kopen? Dan kan je terecht bij Trackstore, hun dochteronderneming waarvoor MaesMedia eerder al de website mocht maken.

Uitdaging: Een makkelijk huurplatform met live koppeling naar Business Central / Navision  

Makkelijk, snel en zonder al te veel nadenken... Dat is internet anno 2021. Voor de klanten van Wim Verhuur vertaalt zich dat in heel snel een hoogtewerker, diamantboor of hakselaar huren op de werf. Voor 17:00 besteld, morgen voor 07:00 geleverd. Da’s pas service.

Wetende dat Wim Verhuur op moment van schrijven (want het gaat er heel snel) meer dan 5.000 machines heeft, moet je een juist en actueel aanbod  tonen. Wim Verhuur werkt met Business Central, waarin alle informatie over producten, klanten, facturatie en bestellingen staat. Een prijswijziging, een extra machine of nieuw veiligheidsvoorschrift moet actueel worden getoond.

Aanpak: een samenwerking tussen Wim Verhuur, MaesMedia en Biqs IT voor een huurplatform met live data 

MaesMedia zorgde voor een overzichtelijke & gebruiksvriendelijke website in de huisstijl van Wim Verhuur. Eén waarbij de gebruikerstaak centraal staat: snel een machine huren. Voor de koppeling met Navision werkten we samen met Biqs IT. Navision stuurt alle producten, veiligheidsvoorschriften, prijzen, eigenschappen door naar ons CMS. Onze website bezorgt dan weer alle contracten, aanvragen en wijzigingen aan Navision. Zo is er een continue wisselwerking tussen website en ERP.

Wim Verhuur duidt in Navision aan in welke volgorde de producten moeten staan, welke producten momenteel ‘in de kijker’ komen en welke producten niet worden getoond. Ook aanbevolen accessoires worden gelinkt aan producten. Denk bijvoorbeeld aan een breekhamer voor een rupskraan. Volgens eenzelfde logica kunnen ook verbruiksproducten worden gekoppeld. Een voorbeeld hiervan is een bout voor een diamantboor.

Resultaat: huur nu makkelijk (én snel) al je machines via hun nieuwe website  

Neem zeker een kijkje op de website om het resultaat te kunnen bekijken. Een machine huren kan snel, servicegericht en kwalitatief via Wim Verhuur.

Om de lancering van de website – en de nieuwe huisstijl – te promoten, gaven we de social media kanalen een opfrissing. Door middel van Google Ads en display ads hebben we ook een groot bereik op Google en het Google netwerk.

Over Wim Verhuur

Uw verhuurcenter voor bouw- en tuinmachines. Snel, servicegericht en kwalitatief.

Bezoek de website

Wat we hebben gedaan

  • Grafisch ontwerp
  • Webdesign
  • Marketing

Ook een platform nodig à la Wim Verhuur?

Wil jij ook graag een volledig platform laten uitbouwen? Laat het ons zeker weten – wij zitten bomvol ideeën!

Bekijk nog meer referenties

Acties stihl webshop promoties

Tuinmachinecenter.be

Het grootste Stihl e-commerce platform in de BeNeLux.

marlimat

Marlimat

Geautomatiseerd bestelplatform voor scholen en kantoren met een AI-uitbreiding.

Promation

Industriële robots én een marketingplan op maat.

ooms

Ooms Woonrealisaties

Nieuwe website en marketingfocus voor meer leads.

Maes Vakhandel

Een volledig geautomatiseerde webshop via het Pimcore CMS met honderdduizenden producten.

2020 VH Drone Turnhout 007

Energieconcepten

Een jarenlange samenwerking die leidt tot mooie resultaten.