Van marketingklant naar websiteklant

Soethoudt Slijpdienst

Een samenwerking met MaesMedia is veel meer dan enkel het bouwen van een website of enkel het opzetten van marketinginitiatieven. We kijken altijd naar het totaalplaatje. Slijpdienst Soethoudt is al jarenlang een trouwe marketingklant. Recent beslisten zij om hun website ook door ons te laten aanpakken. Web en marketing zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Uitdaging: een duidelijke en informatieve website die leidt tot waardevolle conversies

Telkens wanneer je online marketingactiviteiten gaat opzetten, is het belangrijk om je website hier nauw bij te betrekken. Het doel van online marketing is namelijk heel vaak om zoveel mogelijk bezoekers naar je website te trekken en van daaruit waardevolle conversies (ingevulde contactformulieren, telefoontjes, e-mails) te genereren. Is je website al een jaartje ouder? Dan zijn die conversies vaak een uitdaging. 

Bij Soethoudt liet de structuur van de website niet langer toe om er een Facebook Pixel of Google Tag Manager op te plaatsen. Het tracken van de weg die een potentiële klant aflegt was op die manier niet zo voor de hand liggend. Wanneer er conversies waren via de website, werden ze niet altijd geregistreerd. Ze linkten online communicatie ook niet zo vaak aan de website, omdat de informatie niet langer up-to-date was. 

Bij Soethoudt waren de belangrijkste wensen duidelijke dienstenpagina's, makkelijk te vinden contactgegevens en gebruiksvriendelijke contactformulieren voor algemene informatie en slijpwerk. Bovendien wilden ze tweedehandsproducten en promoties snel en eenvoudig online kunnen plaatsen. 

Aanpak: een nieuwe website om sales en marketing een boost te geven

Nu de onderneming recent een verjonging onderging - enerzijds met zaakvoerster Stephanie aan het roer, anderzijds door investeringen in de nieuwste machines en slijptechnieken - mocht ook de website niet achterblijven. 

We realiseerden een knappe website, met duidelijke diensten- en productpagina’s, een handige pagina voor promoties en tweedehands én gebruiksvriendelijke contactmogelijkheden. Wie op zoek is naar een professionele slijpdienst of hout- en metaalbewerkingsproducten vindt nu snel en eenvoudig de weg naar Soethoudt. 

Toekomst: online marketing naar een hoger niveau tillen

De weg ligt nu open voor meer doelgerichte online communicatie en marketingcampagnes. Advertenties op Facebook en Google, regiopagina’s en prospectie kunnen dankzij de nieuwe website correct opgezet en opgevolgd worden. 

Over Soethoudt Slijpdienst

Interieurbouwers, schrijnwerkers, keukenbouwers… iedereen die scherp materiaal nodig heeft, kan bij Soethoudt terecht. Dankzij een persoonlijke benadering waarin advies centraal staat, een snelle levering en topkwaliteit, kunnen zij de mooiste projecten realiseren.

Bezoek de website

Wat we hebben gedaan

  • Grafisch ontwerp
  • Webdesign
  • Marketing

Breng jouw online activiteiten in evenwicht!

Kan jouw website ook een opfrisbeurt gebruiken of wil je jouw marketingactiviteiten naar een hoger niveau tillen? 

Bekijk nog meer referenties

Promation

Industriële robots én een marketingplan op maat.

Energieconcepten

Een jarenlange samenwerking die leidt tot mooie resultaten.

Maes Vakhandel

Een volledig geautomatiseerde webshop via het Pimcore CMS met honderdduizenden producten.

HVZ Taxandria

HVZ Taxandria gebruikt haar vernieuwd e-loket om bewoners een wegwijs te maken in niet-dringende hulpverlening

Wim Verhuur

Een makkelijk verhuurplatform met koppeling naar Navision en bijhorende marketingacties.

JB Construct

Een totale make-over voor de websites, marketing en huisstijl van de JB groep uit Lier.