Een nieuwe branding en marketing strategie voor Total Pool Concept.

Total Pool Concept

Uitdaging: Moderne branding gecombineerd met marketing automation  

Total Pool Concept wilde een nieuw imago, dat beter paste bij hun product: baden in complete luxe.  

Naast een volledige rebranding, diende de website een lead generator te worden. Hoe volgt Total Pool Concept die efficiënt op zonder het administratieve werk van de verkopers te vergroten? Yep, marketing automation!

Aanpak: Marketing aan de hand van een lead generator   

Het logo werd behouden, de rest van de communicatie werd in een nieuw jasje gestoken. De herwerkte huisstijl kan je bekijken op de nieuwe website van Total Pool Concept.  Deze website is gemaakt op het MaesMedia CMS (Laravel). 

Om leads te genereren, maakten we een heus inspiratieboek. Het bevat niet alleen prachtige foto’s van realisaties, maar ook terrasafwerkingen, bouwtechnieken, bekledingen en andere afwerkingen.  

Resultaat: de nieuwe website en het marketingplan van Total Pool Concept!  

Wanneer een lead dit inspiratieboek downloadt, zet ActiveCampaign een automation in gang. De klant krijgt het inspiratieboek, en afhankelijk van enkele acties, ook nog bijhorende extra e-mails. Met diezelfde automation wordt ook het verkoopsteam van Total Pool Concept op de hoogte gehouden om geen enkele opportuniteit te missen.  

De social media kanalen kregen ook een opfrissing. Wekelijkse content en remarketing advertenties zorgen voor een levende aanwezigheid op social media.  

Door middel van SEO-landingspagina’s, search ads en display ads hebben we ook een groot bereik op Google en het Google netwerk.  

Over Total Pool Concept

Een zwembad, da’s pure ontspanning. Total Pool Concept realiseert jouw droomzwembad en doen ze er nog een schepje bovenop. Dankzij de Bio Swim methode kan je op een gezonde manier genieten van je zwembad. De energiebewuste filtering zorgt dan weer voor minder energieverbruik, een langere levensduur en een betere filterkwaliteit.

Bezoek de website

Wat we hebben gedaan

  • Grafisch ontwerp
  • Webdesign
  • Marketing

Volledige re-branding en marketing nodig?

We denken proactief mee en blijven voor een langere termijn aan je zijde. Want wij zijn ervan overtuigd dat je alleen op die manier de top kan bereiken, waarvan het uitzicht je zal verbluffen. Zullen we eens afspreken? Wij zijn nog veel leuker in het echt. 

Bekijk nog meer referenties

Promation

Industriële robots én een marketingplan op maat.

Energieconcepten

Een jarenlange samenwerking die leidt tot mooie resultaten.

Maes Vakhandel

Een volledig geautomatiseerde webshop via het Pimcore CMS met honderdduizenden producten.

HVZ Taxandria

HVZ Taxandria gebruikt haar vernieuwd e-loket om bewoners een wegwijs te maken in niet-dringende hulpverlening

Wim Verhuur

Een makkelijk verhuurplatform met koppeling naar Navision en bijhorende marketingacties.

JB Construct

Een totale make-over voor de websites, marketing en huisstijl van de JB groep uit Lier.