Als je bedrijf evolueert, moet je online communicatie volgen.

Gehaco

Al twee jaar lang leven en werken we met de handrem op en moeten we creatief zijn in alles wat we doen. Ook in het bedrijfsleven heeft de coronacrisis een enorme impact. Maar het moet gezegd, deze impact was niet altijd negatief. Zo hebben veel bedrijven dit momentum aangegrepen om zichzelf te heruitvinden. Een mooi voorbeeld hiervan is Gehaco, een bedrijf dat "zichzelf heruitvinden" helemaal onder de knie heeft.

Gehaco: Steengoed in bestrating

Gehaco werd in 2011 opgericht in Merksplas door zaakvoerders Hans Lambregts en Gert Leirs. Hun specialisatie? Klinkerwerken, terrasaanleg en rioleringswerken. Dat is ook de focus van de website en online marketing: “Steengoed in bestrating”.

Van klinkers naar klimop  

Steeds meer klanten schakelden na enkele jaren ook hun hulp in voor andere tuinprojecten zoals aanplantingen, onderhoud, het plaatsen van bijgebouwen, hekwerk, … Gehaco besluit om hier meer op in te spelen vanwege de grote vraag. De website krijgt daarom een update:

 • Extra diensten: tuinaanleg, afsluitingen, …
 • Nieuwe Google campagnes
 • Andere kleuren (meer aardse kleuren) 
 • Aangepast logo 

De hoofdfocus ligt momenteel wel nog steeds op klinkerwerken, terrasaanleg en rioleringswerken. 

Gehaco duikt in een nieuw avontuur!

Een zware lockdown en prachtig weer in het voorjaar van 2020 zorgden ervoor dat mensen hun tuin piekfijn in orde wilden brengen. Op vakantie gaan mocht niet meer, de tuin werd het centrum van de staycation. Bij Gehaco merkte men al gauw op dat de vraag naar sier- en zwemvijvers begon te stijgen. Ze zijn meteen op deze kar gesprongen en hebben zich verder gespecialiseerd.

De focus werd deze keer helemaal verlegd. Klinkerwerken, rioleringswerken en terrassen zijn niet meer de core-business van Gehaco. Alles draait nu om zwembaden en – vijvers. Ook nu werd de communicatie op dezelfde manier aangepast:

 • Nieuwe diensten: zwembaden, siervijvers, zwemvijvers
 • Oude diensten mochten verdwijnen
 • Nieuwe google campagnes
 • Nieuwe huisstijl

Elk bedrijf evolueert – volgt je communicatie?

Twee jaar later is het duidelijk geworden: Gehaco heeft zichzelf helemaal opnieuw uitgevonden. Op de website zie je nog een kleine knipoog naar het ontstaan van Gehaco: "Steengoed in zwembaden en zwemvijvers". 

Over Gehaco

Gehaco werd in 2011 opgericht in Merksplas door zaakvoerders Hans Lambregts en Gert Leirs. Ze werkten eerst samen als collega’s en hadden daarna beiden een eenmanszaak. Daardoor zijn het uiterst ervaren vakmannen. Ze startten als specialisten in klinkerwerken, door de veranderende economie hebben ze hun specialisatie aangepast.

Wat we hebben gedaan

 • Grafisch ontwerp
 • Webdesign
 • Marketing

Volgt jouw communicatie nog?

De crisis heeft veel bedrijven anders doen werken. Een nieuw aanbod, een andere aanpak, efficiënter, … Gehaco toont hoe het kan, en hoe de marketing moet volgen. Volgt jouw communicatie nog? 

Bekijk nog meer referenties

Promation

Industriële robots én een marketingplan op maat.

Energieconcepten

Een jarenlange samenwerking die leidt tot mooie resultaten.

Maes Vakhandel

Een volledig geautomatiseerde webshop via het Pimcore CMS met honderdduizenden producten.

HVZ Taxandria

HVZ Taxandria gebruikt haar vernieuwd e-loket om bewoners een wegwijs te maken in niet-dringende hulpverlening

Wim Verhuur

Een makkelijk verhuurplatform met koppeling naar Navision en bijhorende marketingacties.

JB Construct

Een totale make-over voor de websites, marketing en huisstijl van de JB groep uit Lier.