Implementatie

Stap voor stap vooruit

De eerste keren dat we elkaar zagen, stelden we een strategisch marketingplan op. Tijd om dit plan stap voor stap nauwkeurig uit te voeren. Bij elke stap die je neemt, zal een expert uit ons team meekijken. Zo bieden we je een totaalpakket aan. 

We zorgen voor een picture perfect. Grafisch ontwerp, social media content en advertenties op Google of sociale media aangepast aan de huisstijl en de persoonlijkheid van je bedrijf. 

Onderga een merkbaar verschil

Je merk krijgt een flinke upgrade, doordat we alle marketingmaterialen in een innovatief jasje steken. We beschikken over een complete rugzak met diverse vaardigheden waaruit we kunnen kiezen, om jouw bedrijf in de spotlight te zetten. Zo zorgen we voor marketing die opvalt, verbluft en bijblijft.

Webdesign en -ontwikkeling

Een website is je online visitekaartje, dat je zeer sober kan houden of kan aankleden met allerlei accessoires. Liever een landingspagina of webapplicatie? Onze webbouwers draaien hun hand er niet voor om.

Lees meer

Grafisch ontwerp

Van een professionele huisstijl en een indrukwekkend logo tot creatieve flyers en mooie brochures. We creëren zo'n leuke visitekaartjes dat je ze bijna niet wil uitdelen, maar allemaal zelf wil houden. Wedden?

Social Media

Een account opzetten en compleet inrichten? Ja, dat doen wij ook! Zo maken we leuke én engagerende content voor onder andere LinkedIn, Instagram en Facebook. Your fans will like it! 

Online advertenties

Google Ads of social media advertising is voor vele klanten nog Chinees. Gelukkig is dat onze moedertaal en kunnen we je daar perfect in begeleiden.

Fotografie & video

Zet jezelf of je bedrijf in de spotlight met een fotoshoot of 360° fotografie. Of wat denk je van een bedrijfsvideo of originele animatievideo?

Copywriting

Nood aan een sterke tekst, die informeert, amuseert, overtuigt of verkoopt? Een goede inhoud is namelijk net zo belangrijk als een mooi design. Samen zorgen we voor een knallend resultaat!

Offline marketing

Combineer je online marketing met offline marketing. Banners, visitekaartjes, flyers, brochures, menu's, ... We verzorgen het ontwerp én de copywriting van al je drukwerk. 

 

Ik wil meer weten over

Stap 1 - Strategie

Marketing zonder strategie is als een relatie zonder toekomstplannen. Na enkele brainstormsessies maken we samen een marketingstrategie op en bedenken we campagnes. 

Stap 3 - Groei

Samen de top bereiken. Groeien tot de beste versie van onszelf. Dat doen we door het constant opvolgen van je campagnes en het evalueren van onze maandelijkse samenwerking.