Strategiebepaling

Waarom een marketingstrategie bepalen?

Je komt aan een kruispunt. Ga je naar links of rechts? Zonder strategie is dit een moeilijke keuze. We helpen jou en je bedrijf met het maken van de juiste keuzes om jouw marketing de nodige aandacht te geven.

Door een strategiebepaling krijgen we een scherp inzicht en structuur in je marketing. Zo ga je begrijpen waarom sommige zaken in het verleden werkten, en andere niet. Je leert veel uit je fouten en je succesverhalen! In de toekomst communiceren we dan ook vanuit een sterke strategie. Op die manier besteed je minder tijd en geld aan marketing en communicatie en trek je toch de juiste klanten aan.

Stap 1 - Hoe een marketingstrategie bepalen?

Dat doen we gewoon samen! Van onze experts kan je namelijk heel wat leren. Na twee afspraakjes van twee uur, ontdek je de belangrijkste methodes om een sterke marketingstrategie te ontwikkelen. Je kiest zelf wie van het bedrijf deelneemt aan de sessies. Meestal zijn dit de zaakvoerder en de manager die nauw betrokken is bij het project. Na de laatste sessie is je strategie glashelder. Je hebt een concreet marketingplan en bent zo klaar voor de toekomst.

Deze toekomst is rooskleurig, maar let op: je moet bereid zijn om tijd te investeren in het proces. Zo moet je vertrouwen hebben in onze expertise en onder onze begeleiding keuzes kunnen maken.

Een strategiebepaling kan al voor €995,-

Dit marketingadvies kan onder de KMO-Porfefeuille, waardoor je een subsidie krijgt van 30%.

Ik wil een afspraak

Voldoet de eerste sessie niet aan je verwachting? Dan stap je kostenloos uit.

Ik wil meer weten over

Stap 2 - Implementatie

We zetten alle marketingacties uit onze stategie nauwkeurig op. Zo ontwerpen en ontwikkelen we jouw eigen website, stellen we online advertenties op, onderhouden jouw sociale media en maken mooie grafische ontwerpen.

Stap 3 - Groei

Samen de top bereiken. Groeien tot de beste versie van onszelf. Dat doen we door het constant opvolgen van je campagnes en het evalueren van onze maandelijkse samenwerking.

Logo KMO Portefeuille