Implementatie: stap voor stap vooruit

Plan in uitvoering

Het strategische marketingplan, dat we samen hebben opgesteld in de eerste fase, voeren we stap voor stap uit. Doordat ons team uit verschillende specialisten bestaat, kunnen we je een totaalpakket aanbieden. Daarnaast kunnen we altijd rekenen op onze betrouwbare samenwerkingen met freelance toppers. Zo zorgen we ervoor dat het gehele plaatje klopt. Dat je huisstijl overal wordt toegepast, je visitekaartjes en promomateriaal overeenkomen met je website en dat het geheel vooral uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat.  

Onderga een MERKbaar verschil

Je merk krijgt een flinke upgrade, doordat we alle marketingmaterialen in een innovatief jasje steken. We beschikken over een complete rugzak met diverse vaardigheden waaruit we kunnen kiezen, om jouw bedrijf in de spotlight te zetten. Zo zorgen we voor marketing die opvalt, verbluft en bijblijft.

Grafisch ontwerp

Van een professionele huisstijl en een indrukwekkend logo tot creatieve flyers en mooie brochures. We creëren zulke leuke visitekaartjes dat je ze bijna niet wil uitdelen, maar allemaal zelf wil houden. Wedden?

Social media

Een account opzetten en compleet inrichten? Ja, dat doen wij ook!

Online advertenties

Google Adwords of social media advertising is voor vele klanten nog Chinees. Gelukkig is dat onze moedertaal en kunnen we je daar perfect in begeleiden.

Fotografie & video

Zet jezelf of je bedrijf in de spotlight met een fotoshoot of 360° fotografie. Of wat denk je van een bedrijfsvideo of originele animatievideo?

Copywriting

Nood aan een sterke tekst, die informeert, amuseert, overtuigt of verkoopt? Een goede inhoud is namelijk net zo belangrijk als een mooi design. Samen zorgen we voor een knallend resultaat!

Ik wil meer weten over
Stap 1 - Strategie

Tijdens een interactieve workshop met onze experts krijgen we een duidelijk beeld van je huidige situatie en de toekomstvisie waarnaar je streeft. Samen zetten we een strategisch marketingplan op met specifieke stappen om jouw doelen te realiseren.

Stap 3 - Groei

Als jouw marketingpartner begeleiden en verzorgen we proactief jouw online aanwezigheid. We bedenken originele campagnes, voeren ze uit en volgen ze op. Zo hoef je je geen zorgen te maken om je marketing en kan je je concentreren op datgene waar jij het beste in bent.

Alles weten over onze strategie?

Kom koffie drinken bij Christof

zwart, melk of suiker?